Μάιος, 2019

Πεμ23Μαι00:0000:00Νέα ΔραστηριότηταΓΑΛΑΞΙΔΙΣτο… “Χρονικό Του Γαλαξιδίου”Είδος:ΠεριήγησηΝομός:Φωκίδας

Ταξιδεύοντας

 

Στο αρχοντικό Γαλαξίδι θα ταξιδέψουμε την Πέμπτη 23 Μαΐου για να περπατήσουμε στα καντούνια του, να θαυμάσουμε τα ιστορικά καπετανόσπιτα, να μυρίσουμε τα γιασεμιά και τα γεράνια και να αισθανθούμε μια γλυκιά νοσταλγία για το παρελθόν. Τότε, που ως πρώτη ναυτική δύναμη, τα ιστιοφόρα του έσκιζαν τις θάλασσες μεταφέροντας εμπορεύματα σε όλη τη Μεσόγειο. Τότε, που πλοίαρχοι και έμποροι πρόσφεραν τα πλοία τους υπέρ της πατρίδος. Τότε, που ύψωσε τη σημαία της Απελευθέρωσης του 1821. Το λιμάνι του κουβαλά ακόμη την αίγλη από τις εποχές που ήταν γεμάτο ιστιοφόρα και οι γυναίκες μπάλωναν τα πανιά στα ειδικά διαμορφωμένα σαλόνια του πρώτου ορόφου των αρχοντικών. Θα επισκεφτούμε το Ναυτικό Μουσείο για να μάθουμε την ιστορία οκτώ αιώνων της πόλης μέσο του περίφημου “Χρονικού του Γαλαξιδίου”, θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένη στο ψηλότερο σημείο της πόλης και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, με τον ζωδιακό κύκλο στο δάπεδο και το ηλιακό ρολόι στο προαύλιο. Με τις ακτίνες του Ήλιου να μας λούζουν, θα περπατήσουμε ως την πευκόφυτη χερσόνησο Πέρα Πάντα για να θαυμάσουμε ως γνήσιοι “Ταξιδευτές” τον φυσικό πίνακα ζωγραφικής με τη μουσική υπόκρουση του παφλασμού των κυμάτων και τους στίχους των πλανόδιων καλλιτεχνών…

Συνοπτικό Πρόγραμμα

09:00 Αναχώρηση από Γλυφάδα

12:30 Άφιξη στο Γαλαξίδι

12:30 – 14:00 Περιήγηση στα σοκάκια της πόλης και περίπατος στο δασάκι του Γαλαξιδίου, στην παραλιακή οδό και επίσκεψη στο Ναυτικό μουσείο

14:00 – 16:00 Γεύμα σε τοπική ταβέρνα

16:00 – 19:00 Μετάβαση στην Αράχωβα και ελεύθερος χρόνος

19:00 – 21:30 Επιστροφή στην Αθήνα

 

Δείτε Τα Σημεία Επιβίβασης & Ώρες

 

Πληροφορίες

 

Συνοδός / Στέλλα Λάιτμερ – 6944351800

 

Κόστος
20€
22€
Άμεση Πληρωμή

 

Η έκπτωση ισχύει με για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και ταυτόχρονη κατάθεση κόστους. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις η έκπτωση θα ισχύει για κατάθεση κόστους μέχρι και την Δευτέρα, την εβδομάδα πριν την εξόρμηση. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών μετά την δήλωση συμμετοχής, μην αφήνετε για τις τελευταίες ημέρες, η θέση σας δεν θα κρατείται. Για αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλούμε πολύ να τηρείτε την παραπάνω διαδικασία και ακόμη και αν δεν έχετε πληρώσει να μας ενημερώνετε για την ακύρωση. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας βοηθάει στην σωστή λειτουργία. Πληρωμές στο πούλμαν γίνονται δεκτές μόνο σε Ταξιδευτές που ακολουθούν τις εξορμήσεις μας συστηματικά πάνω από 3 χρόνια. (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής

Για όσο διάστημα υπάρχουν θέσεις η ηλεκτρονική φόρμα είναι ανοιχτή για εγγραφή. Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προτιμάτε τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής και όχι την τηλ. επικοινωνία.

 

Πως Πληρώνω

 

Περιλαμβάνει

Τις μετακινήσεις με το πούλμαν,  Συνοδό, Φιλοδωρήματα

 

 

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό, Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 8 ημέρες πριν την εξόρμηση. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται (ισχύει για ποσά μέχρι 50€) αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για μεγαλύτερα ποσά θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.
Προσοχή!!! Σε εξορμήσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, με χρήση άλλων μέσων μεταφοράς πλοίων ή αεροπλάνων και σε περιόδους γιορτών ενδέχεται να χρειαστεί να κρατηθεί το σύνολο τους κόστους της εξόρμησης σε ακύρωση τελευταίας στιγμής.

 

 

Ανάληψη Ατομικής Ευθύνης

Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ σας γνωστοποιούν ότι η ορειβασία, η πεζοπορία και γενικά οι δραστηριότητες βουνού ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού και σωματικών βλαβών. Η συμμετοχή σας στις εξορμήσεις προϋποθέτει οτι είστε υγιής, οτι έχετε επίγνωση αυτής της επικινδυνότητας και ότι διαθέτετε την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή σας, στην εκάστοτε εξόρμηση, ανάλογα με τις δυσκολίες, την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Με βάση τα παραπάνω αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή σωματική βλάβη μπορεί να σας συμβεί.

 

 

Προσωπικό Φαρμακείο

Επίδεσμο ελαστικό για περίδεση, Hansaplast, Compeed για φουσκάλες στα πόδια, Betafusin ( αλοιφή με κορτιζόνη και αντιβιωτικό), Fenistil stic αντιαλλεργικό για τσιμπίματα, Zirtec ή άλλο αντιισταμινικό χάπι για αλλεργία, Vertico vomex caps ή κάποιο άλλο φάρμακο για την ζάλη ,δραμαμίνη ή κάτι αντίστοιχο(για ταξίδι με πούλμαν ή αυτοκίνητο ή αεροπλάνο ), Imodium χάπια για διάρροια, Depon ή Panadol ή Lonarid
Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τον αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προσωπικό σας σοβαρό πρόβλημα υγείας (αλλεργία, επιληψία, καρδιολογικό πρόβλημα). Ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει και να σέβεται τις δυνατότητες καθώς και τις αδυναμίες του.

 

 

Ομαδικότητα

Επιδίωξη κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας με τους συνοδοιπόρους. Καλή διάθεση, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς το συνοδοιπόρο.

 

 

Τηλεφωνική Επικοινωνία
Ώρες Επικοινωνίας : Τρίτη – Παρασκευή 13:00 – 17:00
13:00 – 15:00: 6944 351 800
15:00 – 17:00: 6980 322 801 / 2109673668
Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνείτε στο τηλ. μόνο για απορίες σχετικά με τους βαθμούς δυσκολίας και άλλα ειδικά θέματα. Να διαβάζετε προσεκτικά τα προγράμματα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, λογαριασμοί τράπεζας, προκαταβολή, ώρες κλπ.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email
Email : grtravellers@gmail.com

 

X