Ιανουάριος, 2019

Σαβ19Ιαν00:0000:00Κοπή Πίτας: Κορυφή Τζαλίκα - Κάστρο - “The Ranch”… ήρθε ο νέος με τα δώρα… ας γιορτάσουμε παιδιάΕίδος:Για Αρχάριους ΠεζοπόρουςΝομός:Κορινθίας

Ταξιδεύοντας

 

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα, νέες υποσχέσεις, νέοι στόχοι, νέα μονοπάτια… Είναι εντυπωσιακό πως μια απλή αλλαγή στο ημερολόγιο, βασισμένη σε μια αυθαίρετη μέτρηση του χρόνου, επινοημένη από τον άνθρωπο, εμπνέει τόσα συναισθήματα και γίνεται ορόσημο για αλλαγές στη ζωή μας και φυσικά, αφορμή για γιορτή… Σε μια τέτοια γιορτή σας προσκαλούμε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου για να κόψουμε την πίτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές και αγκαλιές, να χορέψουμε, μα πάνω απ όλα να γίνουμε… Ταξιδευτές! Θα πεζοπορήσουμε στο μεσαιωνικό κάστρο Σοφικού, εκεί όπου το παρελθόν, συναντά το μέλλον… και θα περιπλανηθούμε στο “The Ranch”, έναν χώρο βγαλμένο από τις ιστορίες της Άγριας Δύσης, ένα ξύλινο χωριό, περιτριγυρισμένο από το πευκοδάσος Σοφικού, για να λάβουμε μέρος στις υπαίθριες δράσεις…

Συνοπτικό Πρόγραμμα


07:00 Αναχώρηση από Γλυφάδα
07:00 – 09:30 Μετάβαση στο “The Ranch” (Ράντζο) στο Σοφικό
10:00 – 14:00 Πεζοπορία: “The Ranch” – Προφήτης Ηλίας – κορυφή Τζαλίκα – κάστρο Σοφικού – “The Ranch” 


Όσοι δεν πεζοπορήσουν μπορούν να έρθουν και να περιηγηθούν στο “The Ranch”


14:00 – 16:00 Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο “The Ranch” και συμμετοχή σε δραστηριότητες
16:00 – 21:30 Γεύμα – κοπή πίτας με πολλά δώρα – χορός με ζωντανή μουσική 
21:30 – 23:30 Αναχώρηση και πιθανή ώρα άφιξης στην Αθήνα

 

Τύπος Διαδρομής Κυκλική
Μήκος διαδρομής 6 χλμ.
Συνολική διάρκεια πορείας 4 ώρες
Βαθμός Δυσκολίας 1 κατάλληλη και για αρχάριους πεζοπόρους
Υψομ. Διαφ. (Υ.Δ.) +300μ., -300μ.
Αρχηγός Πορείας Στέλλα Λάιτμερ

Η Συμμετοχή στο γεύμα είναι υποχρεωτική: 15 € (τα μαζεύουμε στο πούλμαν)

Περιλαμβάνει:

-Την είσοδο στο “The Ranch” και τη χρήση όλων των δραστηριοτήτων

-Περιήγηση με το μηχανοκίνητο τρενάκι και την άμαξα

-Βόλτα με άλογο

-Τοξοβολία

-Ξενάγηση στο «Εκπαιδευτικό Χωριό» εγκεκριμένο από το ΥΠΕΠΘ (Αλευρόμυλος, Ελαιοτριβείο, Τυροκομείο, Κουρείο, Τσαγκαράδικο, Παντοπωλείο)

-Ποδόσφαιρο (3 γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11,τα δύο με τεχνητό χλοοτάπητα 4ης γενιάς και το άλλο με φυσικό χόρτο)

-Μπάσκετ (4 γήπεδα μπάσκετ και 1 κλειστό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων)

-Βόλεϊ (2 γήπεδα βόλεϊ )

-Τέννις (1 γήπεδο τέννις)

-Ping-pong (3 τραπέζια)

-Γεύμα (μενού)

-Σαλάτα εποχής, σαλάτα χωριάτικη, τυρόπιτα, σουφλέ ζυμαρικών, κοτόπουλο φούρνου, πατάτες φούρνου, πατάτες τηγανιτές, γλυκό μους σοκολάτας
Δεν Περιλαμβάνει Αναψυκτικά και Ποτά

-Ζωντανή Μουσική

-Κοπή πίτας με δώρα για τους τυχερούς

Δείτε Τα Σημεία Επιβίβασης & Ώρες

Δείτε Βαθμούς Δυσκολίας & Εξοπλισμό

Πληροφορίες

 

Αρχηγός Βουνού /  Στέλλα Λάιτμερ – 6944351800

Συνοδός / Μαριλένα Κόλλια – 6980322801

 

Κόστος
20€
22€
Άμεση Πληρωμή

 

Η έκπτωση ισχύει μόνο για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής με ταυτόχρονη κατάθεση κόστους. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις η έκπτωση θα ισχύει για κατάθεση κόστους μέχρι και την Τετάρτη, την εβδομάδα πριν την εξόρμηση. Από την Πέμπτη δεν ισχύει η έκπτωση. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών μετά την δήλωση συμμετοχής, μην αφήνετε για τις τελευταίες ημέρες, η θέση σας δεν θα κρατείτε. Για αποφυγή παρεξηγήσεων και μπερδεμάτων παρακαλούμε πολύ να τηρείτε την παραπάνω διαδικασία και ακόμη και αν δεν έχετε πληρώσει να μας ενημερώνετε για την ακύρωση, καθώς πολλές φορές υπάρχουν καταθέσεις χωρίς όνομα και δεν μπορούμε να μαντεύουμε αν θα έρθετε ή όχι. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας βοηθάει στην σωστή λειτουργία. Πληρωμές στο πούλμαν γίνονται δεκτές μόνο σε Ταξιδευτές που ακολουθούν τις εξορμήσεις μας συστηματικά πάνω από 3 χρόνια. (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής

Για όσο διάστημα υπάρχουν θέσεις η ηλεκτρονική φόρμα είναι ανοιχτή για εγγραφή. Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προτιμάτε τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής και όχι την τηλ. επικοινωνία.

 

Πως Πληρώνω

 

Περιλαμβάνει

Τις μετακινήσεις με το πούλμαν, Αρχηγούς Βουνού, Συνοδό, Φιλοδωρήματα

 

 

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό, Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 8 ημέρες πριν την εξόρμηση. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται (ισχύει για ποσά μέχρι 50€) αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για μεγαλύτερα ποσά (>50€) θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.
Προσοχή!!! Σε εξορμήσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, με χρήση άλλων μέσων μεταφοράς πλοίων ή αεροπλάνων και σε περιόδους γιορτών ενδέχεται να χρειαστεί να κρατηθεί το σύνολο τους κόστους της εξόρμησης σε ακύρωση τελευταίας στιγμής.

 

 

Ανάληψη Ατομικής Ευθύνης

Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ σας γνωστοποιούν ότι η ορειβασία, η πεζοπορία και γενικά οι δραστηριότητες βουνού ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού και σωματικών βλαβών. Η συμμετοχή σας στις εξορμήσεις προϋποθέτει οτι είστε υγιής, οτι έχετε επίγνωση αυτής της επικινδυνότητας και ότι διαθέτετε την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή σας, στην εκάστοτε εξόρμηση, ανάλογα με τις δυσκολίες, την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Με βάση τα παραπάνω αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή σωματική βλάβη μπορεί να σας συμβεί.

 

 

Βασικός Εξοπλισμός

Ορειβατικά μποτάκια, Μπατόν (μπαστουνάκια), Φακός κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες, Σφυρίχτρα, Σουγιάς – Αναπτήρας ή σπίρτα, Ατομικό Φαρμακείο, Γυαλιά ηλίου & καπέλο, Αντηλιακή κρέμα, Αντιανεμικό – αδιάβροχο, Φλις, Νερό (1 λίτρο), Ελαφρύ φαγητό, Ισχυρή κολλητική ταινία, Σακίδιο πλάτης, Δεύτερη αλλαξιά ρούχα (παντελόνι, μπλούζα, φούτερ, κάλτσες, εσώρουχα, παπούτσια) – σε περίπτωση που βραχούμε να έχουμε στέγνα ρούχα στο πούλμαν
Κινητό τηλ. με αποθηκευμένο το νούμερο των ΤΑΞΙΔΕΥΤΩΝ – 6980322801

 

 

Ελαφρύ Φαγητό

Σοκολάτα – Ενεργειακή μπάρα, Ξηροί Καρποί (Καρύδια – Αμύγδαλα – Φουντούκια κλπ.), Αποξηραμένα φρούτα (Σύκα –Σταφίδες – Βερίκοκα κλπ.), Φακελάκια με αλάτι και ζάχαρη (χαμηλή πίεση ή υπογλυκαιμία), Σάντουιτς

 

 

Προσωπικό Φαρμακείο

Επίδεσμο ελαστικό για περίδεση, Hansaplast, Compeed για φουσκάλες στα πόδια, Betafusin ( αλοιφή με κορτιζόνη και αντιβιωτικό), Fenistil stic αντιαλλεργικό για τσιμπίματα, Zirtec ή άλλο αντιισταμινικό χάπι για αλλεργία, Vertico vomex caps ή κάποιο άλλο φάρμακο για την ζάλη ,δραμαμίνη ή κάτι αντίστοιχο(για ταξίδι με πούλμαν ή αυτοκίνητο ή αεροπλάνο ), Imodium χάπια για διάρροια, Depon ή Panadol ή Lonarid
Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τον αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προσωπικό σας σοβαρό πρόβλημα υγείας (αλλεργία, επιληψία, καρδιολογικό πρόβλημα). Ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει και να σέβεται τις δυνατότητες καθώς και τις αδυναμίες του.

 

 

Ομαδικότητα

Επιδίωξη κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας με τους συνοδοιπόρους. Καλή διάθεση, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς το συνοδοιπόρο.

 

 

Τηλεφωνική Επικοινωνία
Ώρες Επικοινωνίας : Τρίτη – Παρασκευή 13:00 – 17:00
13:00 – 15:00: 6944 351 800
15:00 – 17:00: 6980 322 801 / 2109673668
Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνείτε στο τηλ. μόνο για απορίες σχετικά με τους βαθμούς δυσκολίας και άλλα ειδικά θέματα. Να διαβάζετε προσεκτικά τα προγράμματα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, λογαριασμοί τράπεζας, προκαταβολή, ώρες κλπ.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email
Email : grtravellers@gmail.com

 

X