Νοέμβριος, 2019

Σαβ16Νοε12:2112:21Μουσείο ΑκρόποληςΣτο Λίκνο Του Πολιτισμού ΜαςΕίδος:ΠολιτιστικόΝομός:Αττικής

***

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής 

Πατώντας στον σύνδεσμο θα δείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα

 

Ταξιδεύοντας

 

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, οι Ταξιδευτές, σε συνέχεια της ξενάγησης στο Λίκνο του Πολιτισμού μας, θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ακρόπολης, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο. Θα θαυμάσουμε και θα γνωρίσουμε την ιστορία μοναδικών αριστουργημάτων, κυρίως πρωτότυπων έργων της αρχαϊκής και κλασικής ελληνικής τέχνης, που προέρχονται από τον ιερό βράχο της αθηναϊκής Ακρόπολης. Αυτή τη φορά θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στην αρχαία γειτονιά της Αθήνας, που έχει ενσωματωθεί μοναδικά στην αρχιτεκτονική του Μουσείου, ως ένα ακόμα έκθεμα. Θα περιηγηθούμε σε αρχαίους δρόμους, οικίες, λουτρά, εργαστήρια και τάφους, γνωρίζοντας τη ζωή και τις δραστηριότητες του ανθρώπου από την 4η χιλιετία π.Χ. έως τον 12ο αι. μ.Χ.

Συνοπτικό Πρόγραμμα

09:00 Συνάντηση στην είσοδο του μουσείου Ακρόπολης (επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου)

09:15 – 10:30 Ξενάγηση στην αρχαιολογική ανασκαφή στη βάση του μουσείου (εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι) και στις αίθουσες των κλιτύων και της αρχαϊκής Ακρόπολης

10:30 – 11:00 Ελεύθερος χρόνος

11:00 – 12:30 Ξενάγηση στις αίθουσες της κλασικής Ακρόπολης και του Παρθενώνα

 

Εισιτήριο εισόδου στο μουσείο: 5€

 

Υπεύθυνος: Αλέξανδρος Γεωργίου

 

Οι ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες, επίσης ο αρχηγός έχει το δικαίωμα για μερική ή ολική τροποποίηση του προγράμματος της εξόρμησης όταν αντικειμενικοί λόγοι το επιτάσσουν (καιρικές συνθήκες, κακή κατάσταση δρόμων κλπ.).

Πληροφορίες

 

Κόστος
12€
15€
Άμεση Πληρωμή

 

Η έκπτωση ισχύει μόνο για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής με ταυτόχρονη κατάθεση κόστους (εντός 2 ημερών), μέχρι και την Τετάρτη, την εβδομάδα πριν την εξόρμηση. Να μας ενημερώνετε για ακύρωση. Πληρωμές στο πούλμαν γίνονται δεκτές μόνο σε Ταξιδευτές που ακολουθούν τις εξορμήσεις μας συστηματικά πάνω από 3 χρόνια. (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

Πως Πληρώνω

Περιλαμβάνει

Ξεναγό, Συνοδό, Φιλοδωρήματα

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό, Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 8 ημέρες πριν την εξόρμηση. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.

Ανάληψη Ατομικής Ευθύνης

Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ σας γνωστοποιούν ότι η ορειβασία, η πεζοπορία και γενικά οι δραστηριότητες βουνού ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού και σωματικών βλαβών. Η συμμετοχή σας στις εξορμήσεις προϋποθέτει οτι είστε υγιής, οτι έχετε επίγνωση αυτής της επικινδυνότητας και ότι διαθέτετε την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή σας, στην εκάστοτε εξόρμηση, ανάλογα με τις δυσκολίες, την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Με βάση τα παραπάνω αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή σωματική βλάβη μπορεί να σας συμβεί.

Ομαδικότητα

Επιδίωξη κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας με τους συνοδοιπόρους. Καλή διάθεση, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς το συνοδοιπόρο.

 

X