Ιανουάριος, 2019

Κυρ13Ιαν00:0000:00Μουσείο ΜπενάκηΔιαχρονική Πορεία Του Ελληνικού ΠολιτισμούΕίδος:ΠολιτιστικόΝομός:Αττικής

Ταξιδεύοντας

 

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, οι Ταξιδευτές, με τον αγαπημένο μας ξεναγό Αλέξανδρο Γεωργίου θα ξεναγηθούμε στους θησαυρούς του μουσείου Μπενάκη. Το μουσείο στεγάζεται σε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτήρια της Αθήνας, καρπός εμπνευσμένης ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ανήκει στην κατηγορία των ιδρυμάτων με μέγιστη συμβολή στα πολιτιστικά μας δρώμενα. Στο «ταξίδι» μας αυτό, στο χώρο και στο χρόνο, θα γνωρίσουμε τις μόνιμες συλλογές του μουσείου Μπενάκη που συνιστούν ένα καλειδοσκόπιο της ιστορίας της Ελλάδας και του πολιτισμού. Θα καλύψουμε ένα ευρύ χρονικό φάσμα από την αυγή της προϊστορίας μέχρι το νεότερο ιστορικό και πνευματικό βίο της χώρας μας. Οι πλούσιες συλλογές του μουσείου θα μας διδάξουν τη γοητεία της ελληνικής περιπέτειας θυμίζοντάς μας ότι ο χρόνος της μνήμης είναι ο χρόνος της ύπαρξής μας.

Συνοπτικό Πρόγραμμα


10:00 Συνάντηση στο μουσείο Μπενάκη (γωνία Βασιλίσσης Σοφίας και Κουμπάρη)
10:15 – 12:15 Ξενάγηση στις προϊστορικές, κλασικές και βυζαντινές συλλογές
12:15 – 13:00 Ελεύθερος χρόνος
13:00 – 14:30 Ξενάγηση στις συλλογές μεταβυζαντινής και λαϊκής τέχνης καθώς και στα ιστορικά και πνευματικά κειμήλια

Εισιτήριο μουσείου 9€ – Μειωμένο 7€

Πληροφορίες

 

Ξεναγός / Αλέξανδρος Γεωργίου

Συνοδός / Μαριλένα Κόλλια – 6980322801

 

Κόστος
12€
15€
Άμεση Πληρωμή

 

Η έκπτωση ισχύει μόνο για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής με ταυτόχρονη κατάθεση κόστους. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις η έκπτωση θα ισχύει για κατάθεση κόστους μέχρι και την Τετάρτη, την εβδομάδα πριν την εξόρμηση. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών μετά την δήλωση συμμετοχής, μην αφήνετε για τις τελευταίες ημέρες, η θέση σας δεν θα κρατείται. Για αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλούμε πολύ να τηρείτε την παραπάνω διαδικασία και ακόμη και αν δεν έχετε πληρώσει να μας ενημερώνετε για την ακύρωση. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας βοηθάει στην σωστή λειτουργία. Πληρωμές στο πούλμαν γίνονται δεκτές μόνο σε Ταξιδευτές που ακολουθούν τις εξορμήσεις μας συστηματικά πάνω από 3 χρόνια. (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής

Για όσο διάστημα υπάρχουν θέσεις η ηλεκτρονική φόρμα είναι ανοιχτή για εγγραφή. Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προτιμάτε τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής και όχι την τηλ. επικοινωνία.

 

Πως Πληρώνω

 

Περιλαμβάνει

Τις μετακινήσεις με το πούλμαν, Αρχηγούς Βουνού, Συνοδό, Φιλοδωρήματα

 

 

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό, Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 8 ημέρες πριν την εξόρμηση. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται (ισχύει για ποσά μέχρι 50€) αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για μεγαλύτερα ποσά θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.
Προσοχή!!! Σε εξορμήσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, με χρήση άλλων μέσων μεταφοράς πλοίων ή αεροπλάνων και σε περιόδους γιορτών ενδέχεται να χρειαστεί να κρατηθεί το σύνολο τους κόστους της εξόρμησης σε ακύρωση τελευταίας στιγμής.

 

 

Τηλεφωνική Επικοινωνία
Ώρες Επικοινωνίας : Τρίτη – Παρασκευή 13:00 – 17:00
13:00 – 15:00: 6944 351 800
15:00 – 17:00: 6980 322 801 / 2109673668
Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνείτε στο τηλ. μόνο για απορίες σχετικά με τους βαθμούς δυσκολίας και άλλα ειδικά θέματα. Να διαβάζετε προσεκτικά τα προγράμματα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, λογαριασμοί τράπεζας, προκαταβολή, ώρες κλπ.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email
Email : grtravellers@gmail.com

 

X