Απρίλιος, 2019

Τετ10Απρ00:0000:00Νέα ΔραστηριότηταΝαύπλιο - Ακροναυπλία - ΜπούρτζιΣτη «Νάπολη της Ανατολής»Είδος:ΠεριήγησηΝομός:Αργολίδας

Ταξιδεύοντας

 

Την πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου θα επισκεφτούμε οι Ταξιδευτές την Τετάρτη 10 Απριλίου, μια πόλη που ξεχειλίζει από ζωή και διατηρεί την μυστηριακή της ατμόσφαιρα. Το Ναύπλιο, η “Νάπολη της Ανατολής”, με τα νεοκλασικά κτίρια, τις κεραμιδένιες στέγες, την γκρίζα πέτρα, την γαλαζοπράσινη θάλασσα, το Μπούρτζι, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι, είναι μια πόλη-μουσείο που αναδεικνύει την αρχοντιά και τον ρομαντισμό αλλοτινών εποχών. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα στενά με τις ολάνθιστες βουκαμβίλιες και θα κάνουμε τον γύρο της Αρβανιτιάς, μια πανέμορφη παραθαλάσσια βόλτα, για να μυρίσουμε την άνοιξη… Θα απολαύσουμε την βαρκάδα μας στα γαλήνια νερά του κόλπου και θα επισκεφθούμε το Μπούρτζι, που το χρυσό φως του ήλιου θα απαλύνει την βαριά ιστορία του… Θα συνεχίσουμε την περιπλάνησή μας για να χορτάσουμε… από εικόνες και γεύσεις και φεύγοντας θα μας αποχαιρετήσει ο κοιμισμένος Λέων των Βαυαρών, για να μας ψιθυρίσει το δικό του μυστικό…

Συνοπτικό Πρόγραμμα


09:00 Αναχώρηση από Γλυφάδα
11:30 Άφιξη στο Ναύπλιο
11:30 – 13:30 Όμορφος παραθαλάσσιος περίπατος ο γύρος της Ακροναυπλίας (Αρβανιτιάς)
13:30 – 14:30 Βαρκάδα στο Μπούρτζι, στη παναγία της σπηλιάς (4,50€ το άτομο)
14:30 – 16:30 Γεύμα σε τοπική ταβέρνα “Φερ ειπείν”
Μενού: Ανά 4 άτομα: Σαλάτα του μαγαζιού ανάμεικτη και 1 κιλό κρασί, ατομικά: τυροκροκέτα και κολοκυθοκεφτές Επιλογή κυρίως: Σουτζουκάκια σπιτικά ή Χοιρινό λεμονάτο ή Μπιφτέκι μοσχαρίσιο ή Φιλετάκια χοιρινά – κόστος 13€ το άτομο
16:30 – 18:30 Μετάβαση και επίσκεψη στον Λέων των Βαυαρών και στο Φουγάρο
18:30 – 20:30 Επιστροφή στην Αθήνα

 

Δείτε Τα Σημεία Επιβίβασης & Ώρες

Πληροφορίες

 

Συνοδός / Στέλλα Λάιτμερ – 6944351800

 

Κόστος
20€
22€
Άμεση Πληρωμή

 

Η έκπτωση ισχύει με για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και ταυτόχρονη κατάθεση κόστους. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις η έκπτωση θα ισχύει για κατάθεση κόστους μέχρι και την Δευτέρα, την εβδομάδα πριν την εξόρμηση. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών μετά την δήλωση συμμετοχής, μην αφήνετε για τις τελευταίες ημέρες, η θέση σας δεν θα κρατείται. Για αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλούμε πολύ να τηρείτε την παραπάνω διαδικασία και ακόμη και αν δεν έχετε πληρώσει να μας ενημερώνετε για την ακύρωση. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας βοηθάει στην σωστή λειτουργία. Πληρωμές στο πούλμαν γίνονται δεκτές μόνο σε Ταξιδευτές που ακολουθούν τις εξορμήσεις μας συστηματικά πάνω από 3 χρόνια. (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής

Για όσο διάστημα υπάρχουν θέσεις η ηλεκτρονική φόρμα είναι ανοιχτή για εγγραφή. Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προτιμάτε τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής και όχι την τηλ. επικοινωνία.

 

Πως Πληρώνω

 

Περιλαμβάνει

Τις μετακινήσεις με το πούλμαν,Συνοδό, Φιλοδωρήματα

 

 

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό, Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 8 ημέρες πριν την εξόρμηση. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται (ισχύει για ποσά μέχρι 50€) αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για μεγαλύτερα ποσά θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.
Προσοχή!!! Σε εξορμήσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, με χρήση άλλων μέσων μεταφοράς πλοίων ή αεροπλάνων και σε περιόδους γιορτών ενδέχεται να χρειαστεί να κρατηθεί το σύνολο τους κόστους της εξόρμησης σε ακύρωση τελευταίας στιγμής.

 

 

Ανάληψη Ατομικής Ευθύνης

Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ σας γνωστοποιούν ότι η ορειβασία, η πεζοπορία και γενικά οι δραστηριότητες βουνού ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού και σωματικών βλαβών. Η συμμετοχή σας στις εξορμήσεις προϋποθέτει οτι είστε υγιής, οτι έχετε επίγνωση αυτής της επικινδυνότητας και ότι διαθέτετε την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή σας, στην εκάστοτε εξόρμηση, ανάλογα με τις δυσκολίες, την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Με βάση τα παραπάνω αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή σωματική βλάβη μπορεί να σας συμβεί.

 

 

Προσωπικό Φαρμακείο

Επίδεσμο ελαστικό για περίδεση, Hansaplast, Compeed για φουσκάλες στα πόδια, Betafusin ( αλοιφή με κορτιζόνη και αντιβιωτικό), Fenistil stic αντιαλλεργικό για τσιμπίματα, Zirtec ή άλλο αντιισταμινικό χάπι για αλλεργία, Vertico vomex caps ή κάποιο άλλο φάρμακο για την ζάλη ,δραμαμίνη ή κάτι αντίστοιχο(για ταξίδι με πούλμαν ή αυτοκίνητο ή αεροπλάνο ), Imodium χάπια για διάρροια, Depon ή Panadol ή Lonarid
Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τον αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προσωπικό σας σοβαρό πρόβλημα υγείας (αλλεργία, επιληψία, καρδιολογικό πρόβλημα). Ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει και να σέβεται τις δυνατότητες καθώς και τις αδυναμίες του.

 

 

Ομαδικότητα

Επιδίωξη κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας με τους συνοδοιπόρους. Καλή διάθεση, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς το συνοδοιπόρο.

 

 

Τηλεφωνική Επικοινωνία
Ώρες Επικοινωνίας : Τρίτη – Παρασκευή 13:00 – 17:00
13:00 – 15:00: 6944 351 800
15:00 – 17:00: 6980 322 801 / 2109673668
Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνείτε στο τηλ. μόνο για απορίες σχετικά με τους βαθμούς δυσκολίας και άλλα ειδικά θέματα. Να διαβάζετε προσεκτικά τα προγράμματα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, λογαριασμοί τράπεζας, προκαταβολή, ώρες κλπ.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email
Email : grtravellers@gmail.com

 

X