Δεκέμβριος, 2018

Κυρ02Δεκ00:0000:00Περιοδική Έκθεση Του Εθνικού Αρχαιολογικού ΜουσείουΟι αμέτρητες όψεις του ΩραίουΕίδος:ΠολιτιστικόΝομός:Αττικής

Ταξιδεύοντας

 

Η θεά Αφροδίτη, θα καλωσορίσει τους Ταξιδευτές, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στη νέα έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου». Τριακόσιες σαράντα διαλεγμένες αρχαιότητες από τις πλούσιες συλλογές του μουσείου, συμμετέχουν στην έκθεση, σε συνδυασμό με σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Ο ξεναγός μας, Αλέξανδρος Γεωργίου, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του “Ωραίου”, για να γνωρίσουμε τις διαφορετικές εκφράσεις αισθητικής από τη νεολιθική περίοδο μέχρι την ύστερη αρχαιότητα. Μέσα από τις τέσσερις ενότητες «Αιώνια αισθητική», «Το ωραίο και το επιθυμητό», «Προβάλλοντας το σώμα» και «Η ατέρμονη αναζήτηση» θα δούμε τις αισθητικές προτιμήσεις των αρχαίων κοινωνιών, τους αρχαίους ελληνικούς μύθους για την ομορφιά, τα αρχαιολογικά ευρήματα που αφορούν στην ένδυση, την κόμμωση, τα κοσμήματα και τον καλλωπισμό και την εικαστική απόδοση του ανθρώπινου σώματος. Μια έκθεση που υμνεί την ομορφιά, την σημασία και την αξία του ωραίου εις τους αιώνας των αιώνων…

Συνοπτικό Πρόγραμμα

09:30 Συνάντηση στην είσοδο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου
9:45 – 11:30 Ξενάγηση στην περιοδική έκθεση “Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου”

 

Την ημέρα εκείνη η είσοδος στο μουσείο και στην περιοδική έκθεση είναι δωρεάν.

 

Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περιοδική έκθεση και όχι στη μόνιμη έκθεση.

Πληροφορίες

 

Ξεναγός / Αλέξανδρος Γεωργίου

Συνοδός / Μαριλένα Κόλλια – 6980322801

 

Κόστος
10€
13€
Άμεση Πληρωμή

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

 

Η έκπτωση ισχύει μόνο για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής με ταυτόχρονη κατάθεση προκαταβολής έως και 3 ημέρες πριν την εξόρμηση. 

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής

★Για όσο διάστημα υπάρχουν θέσεις η ηλεκτρονική φόρμα είναι ανοιχτή για εγγραφή.  Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προτιμάτε τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής και όχι την τηλ. επικοινωνία.

 

Πως Πληρώνω

 

Περιλαμβάνει

Τον ξεναγό,  Συνοδό, Φιλοδωρήματα

 

 

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό, Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 8 ημέρες πριν την εξόρμηση. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται (ισχύει για ποσά μέχρι 50€) αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για μεγαλύτερα ποσά (>50€) θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.
Προσοχή!!! Σε εξορμήσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, με χρήση άλλων μέσων μεταφοράς πλοίων ή αεροπλάνων και σε περιόδους γιορτών ενδέχεται να χρειαστεί να κρατηθεί το σύνολο τους κόστους της εξόρμησης σε ακύρωση τελευταίας στιγμής.

 

 

Ανάληψη Ατομικής Ευθύνης

Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ σας γνωστοποιούν ότι η ορειβασία, η πεζοπορία και γενικά οι δραστηριότητες βουνού ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού και σωματικών βλαβών. Η συμμετοχή σας στις εξορμήσεις προϋποθέτει οτι είστε υγιής, οτι έχετε επίγνωση αυτής της επικινδυνότητας και ότι διαθέτετε την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή σας, στην εκάστοτε εξόρμηση, ανάλογα με τις δυσκολίες, την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Με βάση τα παραπάνω αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή σωματική βλάβη μπορεί να σας συμβεί.

 

 

Τηλεφωνική Επικοινωνία / Τρίτη με Παρασκευή

Ώρες Επικοινωνίας : Τρίτη – Παρασκευή 13:00 – 17:00

13:00 – 15:00: 6944 351 800

15:00 – 17:00: 6980 322 801 /  2109673668

Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνείτε στο τηλ. μόνο για απορίες σχετικά με τους βαθμούς δυσκολίας και άλλα ειδικά θέματα. Να διαβάζετε προσεκτικά τα προγράμματα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, λογαριασμοί τράπεζας, προκαταβολή, ώρες κλπ.

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email

Email : grtravellers@gmail.com

 

X