Ιούνιος, 2019

Σαβ01Ιουν12:21Κυρ02(Ιουν 2)12:21Τσι Κούνγκ: Πούλιθρα - ΚυπαρίσσιΞεκλειδώνοντας τους θησαυρούς μας…Είδος:Τσι Κουνγκ

Ταξιδεύοντας

 

Κρυμμένα στην αγκαλιά του Μυρτώου Πελάγους και φωλιασμένα στον Πάρνωνα, το ιερό βουνό του Κρόνου, το μαγευτικό Κυπαρίσσι, ένα από τα πιο γοητευτικά θαλασσινά σημεία του Μοριά και τα αρχοντικά Πούλιθρα μας περιμένουν το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, για να μας φιλοξενήσουν. Κρυμμένοι από τα “βλέμματα” θα ελευθερωθούμε… συνεχίζοντας την νέα δραστηριότητα, τις ενεργειακές ασκήσεις “Τσι Κουνγκ” (Qi Gong), θα αναπνεύσουμε βαθιά τον καθαρό και δροσερό αέρα, θα εκπνεύσουμε τις ανησυχίες και τα άγχοι μας και στην ησυχία του τόπου θα ηρεμήσουμε ακόμη πιο βαθιά. Ακολουθώντας τις οδηγίες της Αλεξάνδρας θα ασκήσουμε το τσι κουνγκ, επαναφέροντας σιγά σιγά τη φυσική ροή της ενέργειας στο σώμα μας. Θα απολαύσουμε τα πρώτα μας μπάνια στους γραφικούς κολπίσκους με τα καταγάλανα πεντακάθαρα νερά με φόντο τις καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα. Ένα διήμερο χαλάρωσης και αναζωογόνησης “ξεκλειδώνοντας” τους θησαυρούς μας…

Συνοπτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

07:00 Αναχώρηση από Γλυφάδα

12:00 Άφιξη στα Πούλιθρα

12:00 – 13:00 Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Smyros Resort

13:00 – 14:00 Μετάβαση στο Κυπαρίσσι

14:00 – 18:00 Μπάνιο στο κυπαρίσσι και γεύμα

18:00 – 19:00 Πεζοπορία: Κυπαρίσσι – Εκκλησάκι (παραθαλάσσια)

19:00 – 20:00 Ενεργειακές Ασκήσεις Τσι Κουνγκ

20:00 – 21:00 Πεζοπορία: Εκκλησάκι – Κυπαρίσσι (παραθαλάσσια)

21:00 – 22:00 Μετάβαση στα Πούλιθρα

Ελεύθερο Πρόγραμμα

 

2η ημέρα: Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

10:00 – 11:00 Ενεργειακές Ασκήσεις Τσι Κουνγκ

11:00 – 15:00 Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στα Πούλιθρα (χρήση ξενοδοχείου μέχρι της 15:00)

15:00 – 17:00 Γεύμα

17:00 – 21:00 Μετάβαση στην Αθήνα

 

Δείτε Τα Σημεία Επιβίβασης & Ώρες

Οι ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες, επίσης ο αρχηγός έχει το δικαίωμα για μερική ή ολική τροποποίηση του προγράμματος της εξόρμησης όταν αντικειμενικοί λόγοι το επιτάσσουν (καιρικές συνθήκες, κακή κατάσταση δρόμων κλπ.).

Πληροφορίες

 

Δασκάλα Τσι Κουνγκ / Αλεξάνδρα Δημητράκου 

Συνοδός / Στέλλα Λάιτμερ – 6944351800

 

Διαμονή
Μονόκλινο Δίκλινο Τρίκλινο
135€ 105€ 100€
155€ 125€ 120€
Περιορισμένος Αριθμός

 

Για Παρέες

 

Η έκπτωση ισχύει μόνο για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής με ταυτόχρονη κατάθεση προκαταβολής. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις η έκπτωση θα ισχύει για κατάθεση κόστους μέχρι και 27 Μαίου. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών μετά την δήλωση συμμετοχής, μην αφήνετε για τις τελευταίες ημέρες, η θέση σας δεν θα κρατείτε. Για αποφυγή παρεξηγήσεων και μπερδεμάτων παρακαλούμε πολύ να τηρείτε την παραπάνω διαδικασία και ακόμη και αν δεν έχετε πληρώσει να μας ενημερώνετε για την ακύρωση, καθώς πολλές φορές υπάρχουν καταθέσεις χωρίς όνομα και δεν μπορούμε να μαντεύουμε αν θα έρθετε ή όχι. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας βοηθάει στην σωστή λειτουργία. Πληρωμές στο πούλμαν γίνονται δεκτές μόνο σε Ταξιδευτές που ακολουθούν τις εξορμήσεις μας συστηματικά πάνω από 3 χρόνια.

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

 

 

Προσφορά για Παρέες Προκαταβολή

5+ άτομα

-10€

50€

To άτομο

Έγκυρη Συμμετοχή Με Προκαταβολή
Ισχύει μόνο με ταυτόχρονη εγγραφή Εξόφληση έως και 3 ημέρες πριν την εξόρμηση
 

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής

Για όσο διάστημα υπάρχουν θέσεις η ηλεκτρονική φόρμα είναι ανοιχτή για εγγραφή. Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προτιμάτε τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής και όχι την τηλ. επικοινωνία.

 

Πως Πληρώνω

 

Περιλαμβάνει

Τις μετακινήσεις με το πούλμαν, Την διαμονή στο ξενοδοχείο στο αντίστοιχο δωμάτιο με πρωινό, Δάσκαλο Τσί Κούνγκ, Συνοδό, Φιλοδωρήματα

 

 

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό,τον φόρος διανυκτέρευσης που πληρώνεται στο ξενοδοχείο (Περίπου 3€ ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση),Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 26/5/2019. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται (ισχύει για ποσά μέχρι 50€) αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για μεγαλύτερα ποσά (>50€) θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.

 

Δείτε Πληροφορίες Κανόνες Συμμετοχής

 

Ανάληψη Ατομικής Ευθύνης

Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ σας γνωστοποιούν ότι η ορειβασία, η πεζοπορία και γενικά οι δραστηριότητες βουνού ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού και σωματικών βλαβών. Η συμμετοχή σας στις εξορμήσεις προϋποθέτει οτι είστε υγιής, οτι έχετε επίγνωση αυτής της επικινδυνότητας και ότι διαθέτετε την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή σας, στην εκάστοτε εξόρμηση, ανάλογα με τις δυσκολίες, την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Με βάση τα παραπάνω αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή σωματική βλάβη μπορεί να σας συμβεί.

 

 

Ελαφρύ Φαγητό

Σοκολάτα – Ενεργειακή μπάρα, Ξηροί Καρποί (Καρύδια – Αμύγδαλα – Φουντούκια κλπ.), Αποξηραμένα φρούτα (Σύκα –Σταφίδες – Βερίκοκα κλπ.), Φακελάκια με αλάτι και ζάχαρη (χαμηλή πίεση ή υπογλυκαιμία), Σάντουιτς

 

 

Προσωπικό Φαρμακείο

Επίδεσμο ελαστικό για περίδεση, Hansaplast, Compeed για φουσκάλες στα πόδια, Betafusin ( αλοιφή με κορτιζόνη και αντιβιωτικό), Fenistil stic αντιαλλεργικό για τσιμπίματα, Zirtec ή άλλο αντιισταμινικό χάπι για αλλεργία, Vertico vomex caps ή κάποιο άλλο φάρμακο για την ζάλη ,δραμαμίνη ή κάτι αντίστοιχο(για ταξίδι με πούλμαν ή αυτοκίνητο ή αεροπλάνο ), Imodium χάπια για διάρροια, Depon ή Panadol ή Lonarid
Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τον αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προσωπικό σας σοβαρό πρόβλημα υγείας (αλλεργία, επιληψία, καρδιολογικό πρόβλημα). Ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει και να σέβεται τις δυνατότητες καθώς και τις αδυναμίες του.

 

 

Ομαδικότητα

Επιδίωξη κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας με τους συνοδοιπόρους. Καλή διάθεση, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς το συνοδοιπόρο.

 

 

Τηλεφωνική Επικοινωνία
Ώρες Επικοινωνίας : Τρίτη – Παρασκευή 13:00 – 17:00
13:00 – 15:00: 6944 351 800
15:00 – 17:00: 6980 322 801 / 2109673668
Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνείτε στο τηλ. μόνο για απορίες σχετικά με τους βαθμούς δυσκολίας και άλλα ειδικά θέματα. Να διαβάζετε προσεκτικά τα προγράμματα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, λογαριασμοί τράπεζας, προκαταβολή, ώρες κλπ.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email
Email : grtravellers@gmail.com

 

X