Φεβρουάριος, 2020

Κυρ16Φεβ12:2112:21Σεμινάριο Τσι- Κουνγκ (Qi Gong)Είδος:Τσι ΚουνγκΝομός:Αττικής

Συνοπτικό Πρόγραμμα

Σεμινάριο Τσι- Κουνγκ (Qi Gong)

Το Qi-gong είναι μια πέντε χιλιάδων χρόνων κινέζικη θεραπευτική άσκηση η οποία χαλαρώνει το νου και το σώμα, αυξάνει την ενέργεια μας, μειώνει το στρες και δημιουργεί υγεία και ευεξία. Συνδυάζει απαλές κινήσεις του σώματος με την αναπνοή και αυξάνει τη διαύγεια του μυαλού και την ισορροπία μας.

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε τις βασικές αρχές της εξάσκησης στο Τσι- Κουνγκ και θα διδαχτεί το Shibashi Qi gong των 18 κινήσεων με αναλυτική εξήγηση του τρόπου με τον οποίο γίνεται κάθε κίνηση. Το Shibashi δημιουργήθηκε από τον Δάσκαλο Lin Hou Sheng το 1979 κι είναι έτσι φτιαγμένο για να μπορει να το εξασκήσει ο καθένας ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής διάπλασης ή προηγούμενης εμπειρίας. Έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να βοηθάει στη γενική βελτίωση της υγείας του εξασκούμενου, είναι εύκολο στην εκμάθηση και πολύ αποτελεσματικό. Οι απαλές και διατατικές του κινήσεις βοηθάνε την κυκλοφορία του αίματος καθώς και στην πέψη. Εξασκείται από δέκα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θεωρείται “εθνική άσκηση για την προαγωγή της υγείας” στη Μαλαισία και την Ινδονησία.

 

Μέρος Α – Κυριακή 9/2  Ώρες: 11:00-14:00

Μέρος Β Κυριακή 16/2  Ώρες: 11:00-14:00

 

Κόστος: 20 ευρώ για όποιον παρακολουθήσει ένα από τα δυο σεμινάρια

Κόστος: 35 ευρώ για όποιον παρακολουθήσει και τα δύο σεμινάρια

Χώρος: ΑΚΙΝ στούντιο, Σαρρή 18, Ψυρρή (Μερος Α)

Ο χώρος που θα διεξαχθεί το (Μερος Β) θα είναι κι αυτος στο κέντρο της Αθήνας και θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

– Περιορισμένος αριθμός ατόμων.

– Θα δοθούν σκίτσα και σύντομες σημειώσεις.

 

Για τη συμμετοχή σας και για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με e-mail στο adimitrakou@yahoo.gr η στο τηλ. 697 4341523 (Αλεξάνδρα. Δημητράκου).

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, θα χρειαστεί η κατάθεση προκαταβολής 10 ευρώ σε λογαριασμό που θα σας δοθεί από την Αλεξάνδρα Δημητράκου. 

Το σεμινάριο θα γίνει από την Α. Δημητράκου με πολυετή εμπειρία στο Ται-Τσι, στο Τσι-Κουνγκ στη Γιόγκα και στις πολεμικές τέχνες.

X