Ιούλιος, 2019

Κυρ28Ιουλ12:2112:21Beach Party: Αισθητικό Πάρκο Παύλιανης - Υγρότοπος ΤζιρούΣτο Στέκι Του Ναυαγού Πειρατή…Είδος:ΠεζοπορικόΝομός:Φθιώτιδας

***

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής 

Πατώντας στον σύνδεσμο θα δείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα

Ταξιδεύοντας

 

Με το καλοκαίρι στο φόρτε του είναι καιρός για ένα Super Beach Party… το πρώτο των Ταξιδευτών!!! Και σας θέλουμε όλους μαζί μας για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε… σε ρυθμούς ροκ, disco, reggae, ποπ… Θα νιώσουμε σαν παιδιά “παίζοντας” στο Αισθητικό πάρκο Παύλιανης. Θα δροσιστούμε στα νερά του Ασωπού, θα κάνουμε τραμπολίνο, θα παίξουμε ποδοσφαιράκι, θα κάνουμε “τζακούζι”, θα ξαπλώσουμε στις αιώρες, θα χαλαρώσουμε στα διάφορα σημεία του πάρκου… με πολλές εναλλακτικές προτάσεις και διαδρομές που να ταιριάζουν στα μέτρα όλων… Θα “ναυαγήσουμε” στο λημέρι ενός “Πειρατή” για να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές … Super Beach Summer Party!!!

Συνοπτικό Πρόγραμμα

07:00 Αναχώρηση από Γλυφάδα 

11:00 Άφιξη στην Παύλιανη

11:15 – 15:00 Παιχνίδι και πεζοπορία: Στο Αισθητικό Πάρκο Παύλιανης

Α Ομάδα: Αισθητικό Πάρκο Παύλιανης (μπρος – πίσω, 3χλμ., +50μ.)

Β Ομάδα: Παύλιανη – Υγρότοπος Τζιρού (κυκλική, 5 χλμ., -216μ.)

15:00 – 16:00 Μετάβαση στο παραλιακό κέντρο (Beach Bar – ψαροταβέρνα) Ναυαγός – Πειρατής για Γεύμα, μπάνιο, party!!!

16:00 – 22:00 Party

Το BEACH PARTY θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό κέντρο (Beach Bar – ψαροταβέρνα) Ναυαγός – Πειρατής με DJ τον Μίμη Συκιώτη (ροκ (ελληνικό – ξένο) – disco – reggae – ποπ  κλπ.)

22:00 – 24:30 Μετάβαση στην Αθήνα

 

Δείτε Τα Σημεία Επιβίβασης & Ώρες

Δείτε Βαθμούς Δυσκολίας & Εξοπλισμό

Πληροφορίες

 

Κόστος
20€
22€
Άμεση Πληρωμή

 

Η έκπτωση ισχύει μόνο για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής με ταυτόχρονη κατάθεση κόστους. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις η έκπτωση θα ισχύει για κατάθεση κόστους μέχρι και την Τετάρτη, την εβδομάδα πριν την εξόρμηση. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών μετά την δήλωση συμμετοχής, μην αφήνετε για τις τελευταίες ημέρες, η θέση σας δεν θα κρατείται. Για αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλούμε πολύ να τηρείτε την παραπάνω διαδικασία και ακόμη και αν δεν έχετε πληρώσει να μας ενημερώνετε για την ακύρωση. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας βοηθάει στην σωστή λειτουργία. Πληρωμές στο πούλμαν γίνονται δεκτές μόνο σε Ταξιδευτές που ακολουθούν τις εξορμήσεις μας συστηματικά πάνω από 3 χρόνια. (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

 

Πως Πληρώνω

 

Περιλαμβάνει

Τις μετακινήσεις με το πούλμαν,  Αρχηγό, Συνοδό, Φιλοδωρήματα

 

 

Δεν Περιλαμβάνει

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητό, Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

Ακύρωση

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 8 ημέρες πριν την εξόρμηση. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται (ισχύει για ποσά μέχρι 50€) αλλά κρατείται για επόμενη δραστηριότητα της επιλογής σας και ισχύει για διάστημα 6 μηνών. Για μεγαλύτερα ποσά θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης. Για ακύρωση συμμετοχής μετά την προθεσμία, 7 ημέρες πριν την εξόρμηση το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται ούτε κρατείται για επόμενη δραστηριότητα.
Προσοχή!!! Σε εξορμήσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, με χρήση άλλων μέσων μεταφοράς πλοίων ή αεροπλάνων και σε περιόδους γιορτών ενδέχεται να χρειαστεί να κρατηθεί το σύνολο τους κόστους της εξόρμησης σε ακύρωση τελευταίας στιγμής.

 

 

 

 

Προσωπικό Φαρμακείο

Επίδεσμο ελαστικό για περίδεση, Hansaplast, Compeed για φουσκάλες στα πόδια, Betafusin ( αλοιφή με κορτιζόνη και αντιβιωτικό), Fenistil stic αντιαλλεργικό για τσιμπίματα, Zirtec ή άλλο αντιισταμινικό χάπι για αλλεργία, Vertico vomex caps ή κάποιο άλλο φάρμακο για την ζάλη ,δραμαμίνη ή κάτι αντίστοιχο(για ταξίδι με πούλμαν ή αυτοκίνητο ή αεροπλάνο ), Imodium χάπια για διάρροια, Depon ή Panadol ή Lonarid
Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τον αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προσωπικό σας σοβαρό πρόβλημα υγείας (αλλεργία, επιληψία, καρδιολογικό πρόβλημα). Ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει και να σέβεται τις δυνατότητες καθώς και τις αδυναμίες του.

 

 

Ομαδικότητα

Επιδίωξη κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας με τους συνοδοιπόρους. Καλή διάθεση, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς το συνοδοιπόρο.

 

 

X